Εταιρεία

Η εταιρεία “Phoenix Real Estate” είναι μια εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων (Real Estate) προσφέροντας ποικίλες υπηρεσίες όπως εκτιμήσεις ακινήτων, διαχείριση περιουσίας, επενδυτικές ευκαιρίες, υπηρεσίες κεφαλαίων και δανείων, τεχνική υποστήριξη έργων και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η εταιρεία διακρίνεται για την ικανότητά της να συντονίζει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, για την ισχυρή πλατφόρμα διοίκησης, για την τοπική και διεθνή τεχνογνωσία της και πάνω απ 'όλα για την ακεραιότητά της και τα υψηλά πρότυπα επαγγελματισμού.

Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει πάνω από 1.000 ακίνητα σε όλη την Ελληνική επικράτεια και περιέχει ιδιωτικές κατοικίες, ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτήρια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, γραφεία, καταστήματα κτλ.

Το ιδιαίτερα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας προσελκύει επενδυτές από όλους τους επιχειρηματικούς τομείς και χώρες και μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη του ιδιωτικού τομέα, του στρατηγικού επενδυτή, τoυ επιχειρηματία ή απλά την ανάγκη για την απόκτηση «άδειας παραμονής».